Dat ik dat nog eens zou meemaken…..

Ik heb nooit van mijn leven een lunch pakket meegenomen naar school of naar mijn werk. Ik weet het ik ben verwend! Ik kon het mij veroorloven iets te kopen. Een puddingstukje van Jamin, een Rondo of een Kano….later wat meer frivole lunches tot sterrestaurants aan toe

Totdat ik serieus in opdracht van Autoreset een paar dagen per week meer intensief met collega Autoresetters in de weer raakte. “Hiken” noemen ze dat bij Autoreset. Dat wil niet veel meer zeggen dan dat je vanaf een bepaalde locatie werkt. Die mede Autoresetters hadden allemaal voor de lunch een of ander overblijftrommeltje bij zich. Na een aantal weken bijzondere broodjes voor veel te veel geld bij het tank station om de hoek te hebben gekocht, ben ik om gegaan en maak nu mijn eigen lunchboxje. Een Mepal doosje gekocht bij de HEMA en vort met de geit: Af en toe spring ik uit de band en maak eitjes op brood voor een paar dagen. Per dubbele boterham of per broodje vries ik het in in een vriesvast cellofaantje en dan is het ‘s-morgens vroeg even graaien in de vriezer en ‘s-middags blij verrast op je boterham kijken wat er op zit.

Ik groet U!
~~~~
Autoresetter