https://www.instagram.com/p/BuV8mwDAfup/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BuV8mwDAfup/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Een van de redenen dat ik op advies van de man van een vriendin van een vriendin ben gaan solliciteren bij Autoreset is dat ik graag en veel fotografeer. Al door het land trekkend in opdracht van Autoreset vallen mij dingen op die ik dan vast leg met phone of camera of allebei. Tijdens mijn bezoek aan het Autoreset (Outstanding) hoofdkantoor op 28 februari 2019 om een sollicitatie/kennismalingsgesprek te voeren, viel mij op dat de kantoren in Hoofddorp niet allemaal klantvriendelijk zijn met parkeerplaatsen voor bezoekers op eigen terrein. Nee je moet om de hoek je auto betaald stallen en dan een stukje lopen om op de plaats van bestemming te komen. Al wandelend kwam ik langs The Red Office.

Ik groet u!
~~~~
Autoresetter

p.s.
Als u de link volgt naar en de link op Instagram, dan weet u gelijk ook wat meer over mij als u daarin geïnteresseerd bent. U zult dan ook zien dat ik inmiddels zolang (15 jaar) blog, dat ik mijzelf ook wel eens blogfossiel noem.
p.p.s.
Ik worstel nog met de WordPress app voor IOS op mijn Iphone. Ik probeerde foto’s van mijn Iphone op te laden, maar dat werkte voor geen meter. Ik vermoed dat het probleem ligt in de toegestane grootte van de files die je naar je blog oplaadt. Wanneer ik die app wat beter onder de knie krijg kan ik heet van de naald en route publiceren…goed te leren dat een link naar Instagram ook werkt. Ik heb inmiddels de toegestane file grootte aangepast….